Toimitusehdot

1. Toimitusaika

Tuotteiden toimitusaika on normaalisti 2 – 3 työpäivää. Lähetys annetaan Postin toimitettavaksi viimeistään tilausta seuraavana arkipäivänä. Olemme yhteydessä asiakkaaseen sähköpostitse tai puhelimitse mikäli havaitsemme toimitusajan kestävän normaalia pidempään.

2. Toimitustavat- ja kulut

Toimitus lähimpään postitoimipisteeseen isoille lähetyksille 50€, pienille 15€ ja kirjelähetyksille 3€.

Tuotteet toimitetaan Posti Oy:n välityksellä lähimpään postitoimipisteeseen tai pakettiautomaattiin. Posti Oy ilmoittaa noudettavasta lähetyksestä tekstiviestillä. Postiluukusta mahtuvat tuotteet toimitetaan kirjeenä asiakkaalle kotiin. Tuotteita myydään täysi-ikäisille yksityishenkilöille ja yrityksille. Tuotteita toimitetaan Suomeen ja Ahvenanmaalle. Toimituksessa olevasta tilauksesta lähetetään Postin seurantatunnus asiakkaan sähköpostiin.

3. Maksutavat

Hinnat ilmoitetaan euroissa ja ne sisältävät 24 %:n arvonlisäveron.

Käytössä Klarna Checkoutin tarjoamat maksutavat:

  • Verkkomaksu (Danske Bank, Nordea, Aktia, OP, S-Pankki)
  • Korttimaksu (MasterCard, Visa)
  • Klarna-lasku
  • Klarna Joustava Erämaksu

Lisätietoa Klarna Checkout palvelusta: http://checkout.fi

Asiakas saa onnistuneesta tilauksesta tilausvahvistuksen heti sähköpostiin.

Pidätämme oikeuden hintojen ja toimituskulujen muutoksiin.

4. Rekisteröityminen

Tilauksen tekeminen ei edellytä rekisteröitymistä. Rekisteröitymällä voidaan kuitenkin hyödyntää parhaiten verkkokaupan ominaisuuksia. Rekisteröityminen mahdollistaa lähetyksen tilan seuraamisen, tilatessa osoitetiedot ovat valmiina ja aiemmat ostot näkyvät tapahtumahistoriassa.

5. Peruuttamisoikeus ja palautusehdot

Tuotteilla on täysi 14 vuorokauden palautusoikeus. Mikäli tuote on valmistettu tilaustyönä ei palautusoikeutta ole. Palautusilmoitus tulee tehdä 14 vuorokauden kuluessa tilauksen vastaanottamisesta. Palautusilmoitus tehdään sähköpostilla osoitteeseen: info@verhoilupaja.fi ennen tuotteen palautusta. Palautusilmoitukseen tulee merkitä asiakkaan nimi, osoite, tilauspäivä, palautettava tuote, sekä tilinumero maksun palautusta varten. Tuote tulee toimittaa Postin kuljetettavaksi 14 vuorokauden kuluessa peruutusilmoituksesta alkuperäiskunnossa ja alkuperäispakkauksessa. Mikäli tuotetta on käytetty tai sitä on käsitelty huolimattomasti, vastaa asiakas tuotteen arvon alentumisesta sen täyteen arvoon saakka. Palautus on asiakkaalle maksuton. Emme lunasta postiennakko- tai Matkahuollon palautusta.

Peruuttamis- ja palautustilanteessa palautamme asiakkaalle tuotteen ostohinnan ja toimituskulun viivytyksettä, joka tapauksessa 14 vuorokauden kuluessa palautuksen vastaanottamisesta. Jos palautus koskee osaa tuotteista niin että tilauksen arvo laskee alle maksuttoman toimituksen rajan (100 €), perimme asiakkaalta toimituskulun 5,90 €.

Palautusosoite: Koulukatu 44, 80100 JOENSUU.

Mikäli asiakas jättää noutamatta Postista tilaamansa tuotteet, peritään häneltä lähetyksen palauduttua takaisin toimitus-, palautus- ja käsittelykulut. Asiakkaalle hyvitetään tilauksen arvo vähennettynä toimitus-, palautus- ja käsittelykuluilla.

5. Reklamaatio ja viallinen tuote, takuu

Kaikki tilaukseen tai toimitukseen liittyvät reklamaatiot pyydämme ilmoittamaan 14 vuorokauden kuluessa tilauksen vastaanottamisesta sähköpostitse: info@verhoilupaja.fi. Myyjällä on kuluttajasuojalain mukainen virhevastuu yksityishenkilölle myymästään tuotteesta. Mikäli tuotteessa on virhe tulee asiakkaan ilmoittaa asiasta myyjälle heti virheen havaittuaan.

Mikäli lähetys on rikkoutunut tai pakkaukseltaan vioittunut tulee siitä tehdä heti vahinkoilmoitus Postin asiakaspalveluun, sekä myyjälle sähköpostilla info@verhoilupaja.fi.

Tuotekuvamme ovat teknisistä syistä viitteellisiä. Esimerkiksi tuotteiden värisävyt ja tehtaan pakkaukset saattavat vaihdella joissakin tuotteissa.

Jos myytävälle tuotteelle myönnetään takuu, siitä on maininta tuoteselosteessa.