Verhoilupalvelut Joensuu ja Pohjois-Karjala

Verhoilupaja on joensuulainen verhoilu- ja sisustuspalveluita tarjoava yritys. Arvostamme perinteistä ja laadukasta käsityötä sekä paikallista osaamista. Palvelemme yksityisasiakkaita, yrityksiä ja julkisen sektorin toimijoita. Jos sinulla on kysyttävää, ota rohkeasti yhteyttä.

Palveluihimme kuuluvat kaikki verhoilutyöt kodin kalusteista julkitiloihin sekä kaikenlaisiin kulkupeleihin. Myymälässämme on suuri valikoima verhoilukankaita, keinonahkoja sekä aitoja nahkoja. Ja tilausvalikoimasta löytyy runsaasti erilaisia vaihtoehtoja.

Voit ostaa meiltä myös verhoilutarvikkeita teolliseen-, perinteiseen- ja ajoneuvoverhoiluun.

Tervetuloa tutustumaan perinteiseen pohjois-karjalaiseen käsityöhön!

Tanja Ilvonen ja Marko Savolainen
Tanja Lampen ja Marko Savolainen

Perinteinen verhoilu

Perinteinen verhoilu

Perinteinen verhoilu on ”entisajan tapaan” toteutettua käsityöverhoilua luonnonmukaisin materiaalein, joita ovat esimerkiksi meriheinä, jouhet, juuttikankaat ja pystyjoustimet.

Teollinen verhoilu

Teollinen verhoilu

Teolliseksi verhoiluksi nimitetään nykyaikaisten 1960-luvun jälkeisten huonekalujen verhoilua, joissa käytetään pehmusteena erilaatuisia vaahtomuoveja ja tekokuituvanuja.

Ajoneuvoverhoilu

ajoneuvoverhoilu

Ajoneuvoverhoilu kattaa kulkuneuvot aina museoautoista lentokoneisiin.

verhoilukankaat

Verhoilukankaat

Laajasta verhoilukankaiden ja -nahkojen valikoimasta löytyy kuosit jokaiseen makuun. Opastamme mielellämme valitsemaan käyttötarkoitukseen ja sisustukseen sopivat päälliset. Ulkonäkö on tärkeä kriteeri, mutta ei sovi kuitenkaan unohtaa kalusteen ikää ja tyyliä. Myös kankaan käytännöllisyyttä, helppohoitoisuutta, kulutuksenkestävyyttä ja paloturvallisuusluokitusta kannattaa pohtia.

Myymälästämme löytyy aitoja verhoilunahkoja ja laaja valikoima eri käyttötarkoituksiin soveltuvia keinonahkoja. Hyllyssä on lisäksi laadukkaita, huokeammalla hinnalla varustettuja huonekalukankaiden poistoeriä.

tarvikemyynti

Tarvikemyynti

Verhoilupajan valikoimista löytyvät kaikki tarvittavat verhoilutarvikkeet ja -työkalut alan harrastajille. Nappeja on mahdollista päällystää viidessä eri koossa.

Valmiin verhoilutyön viimeistelee koristenyöri, -nauha tai koristenaulat, joita myös löytyy varastosta. Mikäli jotain uupuu, niin tilaamme sen nopealla toimitusajalla.

Löydät meiltä kotimaiset Softcare-tuotteet nahan- ja tekstiilien hoitoon sekä suojaukseen. Kysy lisää huonekalusi tai autosi suojakäsittelystä!

Edustamamme mallistot: